#

Poklon majica o nama

Autor: Plantaža Sajtova Team

Poštovani,

U eri mobilnih telefona i kompjutera gotovo je nezamislivo da iole ozbiljno preduzeće nema svoju internet stranicu, prezentaciju, internet prodavnicu. Za mlađe ljude nećete postojati ukoliko nemate web prezentaciju, ali se u zadnje vreme sve više i starija populacija odlučuje za ovaj vid kupovine. Znajući sve to, angažovali smo Plantažu sajtova za izradu sajta. Saradnja je bila više nego korektna i svi naši zahtevi su bili ispunjeni. Mi smo se odlučili na zahtevniju varijantu (sajt po želji) tj. sve je pravljeno od nule. Kako je sajt dobro optimizovan + naša aktivnost na društvenim mrežama, sada je naš sajt u mnogim kategorijama - ključnim rečima (npr. majica za rodjendan, majica za trudnice....) na 1. strani gugla što je najbitnije za prodaju, uslugu i krajnji cilj svega - PROFIT. Proverite navedene ključne reči na Vašem računaru. Moram da napomenem se krajnji rezultat nije video preko noći, već je potrebno izvesno vreme da gugl rangira Vaš sajt.

Sada mogu iskreno da se pohvalim da nam se ova investicija isplatila u veoma razumnom roku i da će tek u budućnosti ubirati plodove rada. Postali smo vidljivi celom svetu i polako gradimo brend zahvaljujući Plantaži sajtova.

Sve preporuke za saradnju sa ovim timom.

Poklon majica
https://www.poklonmajica.com

Share:

Komentara (0)



Ostavite komentar

01. ULTRA BRZA PODRŠKA

Uvek smo spremni da Vam pomognemo i posvetimo Vam se maksimalno kako bi bili što zadovoljniji. Srećan i zadovoljan klijent je ono čemu težimo.


02. 24/7 SMO DOSTUPNI

03. PROFESIONALNI PRISTUP

#

Zadovoljni klijenti

Povratne informacije od naših klijenata
Kažu da smo odlično obavili posao!

Pretplatite se na naše Vesti

Pretplatite se kako bi bili u toku sa novinama vezanim za naše usluge i način poslovanja.