Search engine optimization

SEO

Profesionalni web dizajn nije dovoljan da bi vaš sajt bio posećen, neophodno je da kada korisnici unesu određenu ključnu reč u polje za pretragu pronađu baš vaš web sajt među prvima u rezultatima pretrage. Uloga SEO optimizacije je usmerena upravo ka tome da vaš web sajt privuče što više ciljanih posetilaca sa internet pretraživača.

Da li ste znali?

  • 70% korisnika koji pretražuju određeni pojam otvaraju samo prva 3 rezultata
  • 90% korisnika koji pretražuju ne idu dalje od prve strane.

Zašto je SEO optimizacija toliko važna?

Bez obzira na to da li vaš sajt obezbeđuje informacije ili nudi proizvode i usluge, većina posetilaca će koristiti pretraživače da bi vas pronašla. Samo će mali broj ljudi koji su čuli za vašu firmu tražiti baš po adresi sajta.

Kvalitetnom optimizacijom povećava se posećenost vašeg web sajta, što može dovesti do većeg broja poziva i upita, ali i do srazmernog povećanja interesovanja za vašim uslugama i proizvodima. Budžet koji uložite u SEO optimizaciju sajta može vam se višestruko vratiti kroz dodatni profit koji ćete ostvariti na osnovu bolje pozicije u rezultatima pretrage.

Živimo u vremenu u kome internet uzima sve veći marketinški deo kolača postajući najdominantniji medij za promociju i oglašavanje. U poređenju sa konvencionalnim načinima oglašavanja, internet pruža mnogo više mogućnosti da doprete do svojih potencijalnih klijenata. Gugl pretraga je šansa da budete viđeni, a da bi se stvorila čvrsta i dobra pozicija neophodna je upotreba odgovarajućih tehnika koje će doprineti postizanju najboljih rezultata.

Sajtovi koji su optimizovani na pravi način imaju više od 80% poseta sa pretraživača. Promet na internetu je većim delom vođen na osnovu rezultata pretrage na komercijalnim pretraživačima,kao što su Google, Bing ili Yahoo.

Ukoliko se vaš sajt ne pojavljuje u pomenutim pretraživačima prilikom unosa ključnih reči u polje za pretragu, možete da izgubite neverovatan broj posetilaca a samim tim potencijalne kupce vašeg proizvoda ili korisnike vaših usluga.

Ukoliko želite da se ozbiljnije posvetite svom biznisu, SEO optimizacija sajta za Gugl je nezaobilazna.

#
#

Potrebne su Vam SEO uslgue?

SEO
Prikupljanje podataka

Korisničko iskustvo (eng. user experience, UX) jedan je od faktora rangiranja. Google će bolje rangirati sajt ukoliko on poseduje rezponzivni dizajn (od eng. reči responsive design, što znači da se prilagođava uređaju) prilagođen prenosivim uređajima i nagraditi ga ukoliko dizajnom i sadržajem pruža najbolje korisničko iskustvo. Specijalizovani smo za usluge web i grafičkog dizajna, brendiranja, SMM i SEM promocije, usluge SEO optimizacije sajta isključivo uz primenu organskih tehnika koje predlaže Gugl, kao i druge usluge iz oblasti internet marketinga.

#

01. ULTRA BRZA PODRŠKA

Uvek smo spremni da Vam pomognemo i posvetimo Vam se maksimalno kako bi bili što zadovoljniji. Srećan i zadovoljan klijent je ono čemu težimo.


02. 24/7 SMO DOSTUPNI

03. PROFESIONALNI PRISTUP

#

Zadovoljni klijenti

Povratne informacije od naših klijenata
Kažu da smo odlično obavili posao!