Izrada mobilnih Aplikacija

MOBILNE APLIKACIJE

Šta su to mobilne aplikacije?

Mobilne aplikacije su aplikacije pravljene za mobilne uređaje poput mobilnih telefona i tableta. Najčešće se prave za Android operativni sistem i za iOS za mobilne uređaje i tablete proizvođaća Apple. Ređe se prave za windows platformu i ostale.

Kako se dele mobilne aplikacije po nameni?

Dele se pre svega na javnu i privatnu upotrebu. Javne aplikacije su dostupne sa prodavnica Google Play i Apple Store. Ko želi takvu aplikaciju, aplikacija je javna i može je koristiti veliki broj ljudi. Na primer, Viber, WhatsApp, Google maps, Instagram, Shazam i druge. Međutim postoji veliki broj aplikacija koje nisu javne i namenjene su u privatne svrhe. Takve aplikacije su obično pisane po potrebi za klijenta sa ciljem boljeg, bržeg i komfornijeg poslovanja. Obično se radi integracija sa nekim Vašim sistemom gde su podaci, tako da je aplikacija prikaz i manipulacija Vaših podataka u samom sistemu u bazi. Popisi magacina, real time stanje kase i prodaje, izveštaji i slično su samo neke od primena privatnih mobilnih aplikacija.

Kome su potrebne mobilne aplikacije?

Ako pričamo o privatnim mobilnim aplikacijama, tj koje nisu public, onda su potrebne svim kompanijama koje imaju potrebu za brzim i daljinskim pristupom nekim podacima sa servera. Naravno da postoje i druge metode za pristup podacima, ali ovde dobijate sigurnost, brzinu i komfor.

Primer mobilne aplikacije za unapređenje poslovanja?

Imate nekoliko komercijalista koji su na terenu i obilaze Vaše klijente koji potražuju novu količinu Vaših proizvoda. Komercijalista može brzo, lako i efikasno da odabere klijenta iz baze klijenata, da unese količinu određenog proizvoda i da prosledi magacinu koji odmah može dobiti te podatke u pisanom tragu i da spremi proizvode za transport. Za sve ovo je potreban samo telefon ili tablet, i mobilni internet, naravno i mobilna aplikacija koje je integrisana sa postojećim sistemom.

#

Potrebne su Vam usluge izrade mobilne aplikacije?

Mobilne aplikacije
Prikupljanje podataka

Želite da svoje poslovanje proširite i prikažete na Android telefonima? Mi ćemo vam pomoći da to i uradite. Naš tim iskusnih Android programera i dizajenera će vam pomoći da napravite Android aplikaciju koja je funkcionalna, stabilna, dopadljiva korisnicima i jednostavna za korišćenje.

#

01. ULTRA BRZA PODRŠKA

Uvek smo spremni da Vam pomognemo i posvetimo Vam se maksimalno kako bi bili što zadovoljniji. Srećan i zadovoljan klijent je ono čemu težimo.


02. 24/7 SMO DOSTUPNI

03. PROFESIONALNI PRISTUP

#