Izrada desktop Aplikacija

DESKTOP APLIKACIJE

Iako sve više u drugom planu, izrada DESKTOP aplikacija još uvek se traži, a kombinacija bogate tehničke stručnosti, višegodišnjeg iskustva i duboko razumevanje arhitekture operativnih sistema, našim programerima pomaže u uspešnom razvoju ovih aplikacija. Izrada DESKTOP aplikacija podrazumeva specifična znanja i dugotrajan rad na rešavanju najsloženijih izazova predstavljenih u vidu zahteva klijenata.

Naše iskustvo i rad na razvoju mnogobrojnih DESKTOP aplikacija mogu nas preporučiti za izgradu aplikacije koja će vaše zaposlene i klijente oduševiti bogatom funkcionalnošću, brzinom rada i jednostavnošću korisničkog interfejsa. Mi smo tim profesionalaca koji mogu kreirati nove DESKTOP aplikacije, modernizovati stara rešenja, kreirati WEB aplikacije za povezivanje poslovnih DESKTOP aplikacija, čineći vaš poslovni proces bržim i efikasnijim.

Ako imate inovativnu ideju za izradu DESKTOP aplikacije kojoj je potrebno dodatno istraživanje i razvoj da bi se pronašlo odgovarajuće tehnološko rešenje i primena, mi možemo pomoći. Naš tim je već opremio mnoge firme i preduzeća sofisticiranim i efikasnim DESKTOP aplikacijama, WEB aplikacijama, kao i savremenim MOBILNIM aplikacijama.

Ako smatrate da vaša zastarela DESKTOP aplikacija ograničava produktivnost kompanije ili ograničava dalji razvoj firme, u pravu ste. Zastareli softver može uzrokovati mnogo problema u poslovanju, uključujući pitanja bezbednosti i stabilnosti. PS Tim može da modernizuje staru DESKTOP aplikaciju ili da je ponovo kreira od nule koristeći najsavremenije tehnologije.

Faze razvoja softvera:

  • Studija izvodljivosti - Ovo je jedan od najvažnijih aspekata razvoja aplikacije. Moraju se precizno identifikovati svi mogući aspekti, kako tehnički tako i finansijski
  • Analiza sistema - potrebno je da se uradi stručna analiza procesa i podataka da bi se postigao kvalitetan razvoj.
  • Izrada prototipa – u ovoj fazi klijent ima mogućnost, uz našu konstantnu podršku, da učestvuje u osmišljavanju korisničkog interfejsa i dizajna aplikacije.
  • Izrada aplikacije
  • Testiranje
  • Implementacija
  • Održavanje
#
#

Potrebne su Vam usluge izrade desktop aplikacije?

Desktop aplikacije
Prikupljanje podataka

Prednost klasičnih aplikacija jeste pouzdanost. Naime, pošto su one (uglavnom) prave da budu nezavisne od postojanja internet konekcije, dok ih god imate na Vašem računaru one su uvek dostupne. Sledeća prednost je sigurnost i bezbednost koju one pružaju. Činjenica da ne moraju da budu izložene internetu čini ih uglavnom bezbednijem rešenjem od internet prezentacija. I treća stavka gde su bolje jeste brzina rada. Pošto je koncept programiranja takav i pošto one rade uglavnom na jednom ili koriste lokalnu mrežu, ove aplikacije su daleko brže od internet aplikacija.

#

01. ULTRA BRZA PODRŠKA

Uvek smo spremni da Vam pomognemo i posvetimo Vam se maksimalno kako bi bili što zadovoljniji. Srećan i zadovoljan klijent je ono čemu težimo.


02. 24/7 SMO DOSTUPNI

03. PROFESIONALNI PRISTUP

#