Digitalni Marketing

Nudimo širok spektar usluga digitalnog marketinga!!

Šta je marketing? Jedna od definicija kaže da je „Marketing sistematičan i suptilan proces kojim organizacije pretvaraju želje i sklonosti svojih kupaca u potrebe sa ciljem da kroz transakciju kupcima omoguće prolazno zadovoljenje tih potreba koje vremenom nestaje ostavljajući za sobom još veću potrebu za ponovnom transakcijom.”

Marketing na društvenim mrežama postao je nezaobilazna stvar u svakom ozbiljnijem poslu. Internet i društvene mreže od nas zahtevaju neprestanu pažnju. Ukoliko, pak, ove alate želimo da koristimo za oglašavanje, onda naša pažnja mora biti stoprocentna. Tačnije, da bismo iskoristili sve potencijale koje nam nudi Facebook, Instagram, YouTube, Google ili neki drugi digitalni medij, onda moramo da idemo u korak sa svim promenama koje oni svakodnevno donose. To pre svega znači da svoja znanja, kada je u pitanju marketing na društvenim mrežama treba konstantno da unapređujemo. Upravo je marketing na društvenim mrežama jedan od ključnih elemenata u današnjem poslovanju. Biti prisutan na društvenim mrežama i internetu u celini, znači biti na tržištu i biti konkurentan. Bez obzira da li radite za klijenta ili imate sopstveni biznis, potrebno je dobro razumevanje internet oglašavanja.

Bilo da su u pitanju velika kompanija, mala kompanija ili pojedinac, svi mogu koristiti potencijal društvenih medija i pokazati postojećim ili potencijalnim klijentima svoju profesionalnost i vrednost koju bi dobili (ili dobijaju) poslujući s njima.

Naše usluge obuhvataju sledeće oblasti:

 • Konsultacije i kreiranje strategije za društvene medije (analiza konkurencije)
 • Analitika i izveštavanje o performansama
 • Kreiranje jedinstvene Facebook i Instagram stranice
 • Reklamiranje na društvenoj mreži Facebook
 • Reklamiranje na društvenoj mreži Instagram
 • Reklamiranje na sajtu YouTube
#

Gotovo svakodnevno se susrećemo sa terminom digitalni marketing. O njemu bruje mediji, naši prijatelji, poznanici, saradnici i poslodavci. Digitalni marketing je postao jedan od najvažnijih faktora uspešnosti svakog preduzeća, bez obzira na njegovu veličinu, delatnost ili lokaciju. Ova vrsta advertajzinga više nije pitanje izbora, osim ukoliko ne želite da vaš biznis ostane tajna.

Teško je definisati digitalni marketing. Još je teže nabrojati šta sve spada u isti, jer je on promenljive prirode, napreduje u skladu sa novim digitalnim tehnologijama, potrebama globalnog društva i trendovima. Ono što precizno možemo definisati je njegov cilj. Digitalni marketing je tu da bi stvorio, ojačao i održao vezu između kompanije i korisnika njenih proizvoda i usluga. Ova veza je podjednako važna za obe strane jer gradi uzajamno poverenje, upućuje korisnike u sam proizvod, a često daje mogućnost kompanijama da svoju uslugu ili proizvod unaprede. Naravno, ovaj cilj podrazumeva niz najrazličitijih metoda komunikacije sa publikom kako bi se potencijali jedne kompanije pretvorili u rezultate.

Da bi razumeli zašto je digitalni marketing važan, esencijalno je da razumete njegovu efikasnost na današnjem tržištu. Pokušaćemo da vam objasnimo zašto je digitalni marketing pametna investicija i efektivni marketinški kanal koji će vam pomoći da svoj biznis unapredite.

Evo i nekoliko razloga koje smo izdvojili za vas:

 • Zato što digitalni marketing svima daje šansu

  Digitalni marketing pruža šansu preduzećima da se bore za svoji udeo u tržištu i privuku svoju ciljnu grupu i upoznaju je sa svojim proizvodima. Manje kompanije sada imaju mogućnost da ostvare znatno veće rezultate! Ovakva vrsta uspeha je ranije bila dostupna samo velikim korporacijama sa ogromnim budžetima za tradicionalno reklamiranje, što nas dovodi do sledeće stavke.

 • Znatno je ekonomičniji od tradicionalnog marketinga

  Mala i srednja preduzeća imaju mnogo manje resursa koje mogu da izdvoje za marketing, te im samim tim mnoge sfere tradicionalnog marketinga ostaju nedostupne. Digitalni marketing omogućava preduzetnicima da sa znatno manjim investicijama ostvare komunikaciju sa znatno širom publikom i ostvare jednako dobre ili čak i bolje rezultate u odnosu na uspešnost tradicionalnog marketinga. Mnoge velike kompanije izdvajaju znatno više novca za usluge digitalnog marketinga, nego za tradicionalne marketinške usluge.

 • Digitalni marketing pomaže preduzećima da ostvare veće prihode

  Efektivne tehnike digitalnog marketinga omogućavaju veliki porast prihoda preduzećima . Prihodi velikih kompanija mogu da porastu više od 200%, dok mala i srednja preduzeća mogu da uvećaju svoje prihode preko 3 puta, čime se preduzećima daje mogućnost da rastu i razvijaju se!

 • Digitalni marketing olakšava interakciju sa ciljnom publikom

  Digitalni marketing vam omogućava da spoznate svoju publiku, da uvidite kojoj demografiji ona pripada. Sve je mnogo lakše kada znate kome se obraćate! Takođe, direktno utiče na poboljšanje impresije korisnika o proizvodu i kompaniji, zadržava postojeće korisnike i omogućava korisnicima da o vašem proizvodu saznaju bez trošenja previše vremena.

 • Digitalni marketing dopire čak i do korisnika mobilnih telefona

  U eri pametnih telefona, kada su se puš pauze pretvorile u pauze za proveravanja naloga na društvenim mrežama, bilo bi naivno da ne pokušamo da to iskoristimo da poboljšamo sopstveni performans na tržištu. Preko 4 milijardi ljudi u svetu uživa u prednostima smart telefona, a u Srbiji ih poseduje 70% korisnika mobilnih telefona. Svi oni su potencijalni korisnici vaše usluge ili proizvoda i čekaju da ih upoznate sa onim šta nudite.

 • Zato što DM stvara poverenje u odnosu sa vašim potrošačima

  Jedna od vrednosti na kojoj počiva svako uspešno preduzeće jeste poverenje. Zato je u digitalnom marketingu svaki pojedinac važan. Direktna komunikacija sa potrošačima ili onima koji bi to mogli da postanu je krucijalna. Komunikacija sa zadovoljnom, ali i nezadovoljnom publikom je osnova poverenja. Time im pokazujemo da nam je stalo do njihovog mišljenja, da smo tu da saslušamo njihove pohvale i kritike. Metodama koje koristi tradicionalni marketing nismo u mogućnosti da komuniciramo sa svim potrošačima koji bi to želeli, dok digitalni marketing omogućava komunikaciju bez obzira na to gde se potrošač nalazi. On nam omogućava ne samo da stičemo poverenje svojih potrošača, već i da to poverenje zadržimo.

Potrebne su Vam usluge internet marketinga?

Internet marketing
Prikupljanje podataka

Izbegavanjem korišćenja interneta u svrhe marketinga poklanjate veliki deo kupaca vašim konkurentima. Mnoge kompanije širom sveta već su shvatile značaj i potencijal koji internet marketing ima za unapređenje poslovanja. Ako već imate vebsajt, ili ako planirate da ga napravite, uz pomoć reklamiranja na internetu možete postići najbolje rezultate. Ne dozvolite da vas konkurenti preteknu i preuzmu potencijalne mušterije - optimizujte sajt, napravite blog i budite aktivni na društvenim mrežama svaki dan ako želite da vas klijenti smatraju ozbiljnom firmom. Upit je besplatan!

#

Zadovoljni klijenti

Povratne informacije od naših klijenata
Kažu da smo odlično obavili posao!

01. ULTRA BRZA PODRŠKA

Uvek smo spremni da Vam pomognemo i posvetimo Vam se maksimalno kako bi bili što zadovoljniji. Srećan i zadovoljan klijent je ono čemu težimo.


02. 24/7 SMO DOSTUPNI

03. PROFESIONALNI PRISTUP

#